Szállítási határidők

Az Ellátó készletétől függően a megrendelés beérkezésétől számítva 3-21 munkanap, ha bizonyos termékeknél ettől hosszabb lenne, akkor külön értesítést küldünk. 
Szállító: Magyar Posta Logisztika (MPL)

Fizetési mód

MPL - utánvéttel. A csomag átvételekor a Megrendelő által megadott szállítási címen készpénzfizetéssel vagy bankkártyával történő fizetés. 25.000 Ft rendelési értékig a szállítás 2500 Ft, a szállítási díjon kívül 25.000 Ft, vagy a  fölötti vásárlás esetén nincs szállítási költség.

A szegedi üzlet nyitva tartása:

Hétfő: 10.30 - 18 óráig

Keddtől - péntekig: 9- 18 óráig

Szombaton: 9-12.45  óráig

Vasárnap: ZÁRVA

 

Termékajánló
Termék részletek


ÖNGYÚJTÓ: Nirvana 1. (RENDELÉSRE)

ÖNGYÚJTÓ: Nirvana 1. (RENDELÉSRE)
3 500 Ft
Zippo fazonú acélházas, benzines gyújtó zenekaros nyomattal.
 • Benzines öngyújtÓ zenekaros nyomattal. Anyaga: nem rozsdásodó fémötvözet. Szárm. hely: EU.
  Használati tudnivalók:
  -a gyújtóba használati gyakoriságtól függően benzint kell tölteni. A benzint a gyújtótest kihúzása után az alján lévő filcen kiképzett lyukba kell tölteni.
  -a gyújtóba kizárólag a dohányboltokban kapható öngyújtó benzint szabad tölteni! A benzint tartalmazó flakon zárható spiccerrel van ellátva. általában 4-5-ször kell megnyomni a flakon oldalát és így általáben megfelelő mennyiségű benzin jut a filc alatti vattára.
  -a gyújtóban a használati gyakoriságtól függően időnként tűzkövet is kell cserélni ill. pótolni, mert az a használattól elkopik. A tűzkő elkopását a szikra hiánya mellett a dörzskerék megakadása is jelezheti. A tűzkövet a kihúzott gyújtótest alján lévő rugós-talpas csavar kicsavarása után lehet kicserélni

                                                                                  

  A KIKÜLDÉSHEZ A RENDELÉS VÉGÖSSZEGÉNEK (A SZÁLL. DÍJON KÍVÜL) MIN. 4500 FT-OT EL KELL ÉRNIE!  A SZÁLLÍTÁSI DÍJON KÍVÜL 25.000 Ft-OS (VAGY ATTÓL NAGYOBB) VÁSÁRLÁS ESETÉN A SZÁLLÍTÁS INGYENES. KÖSZÖNJÜK!

  HA A MEGRENDELÉSÉT SZEMÉLYESEN KÍVÁNJA ÁTVENNI AZ ÜZLETBEN (Szeged, Bécsi krt. 37-39.), AKKOR EZT A RENDELÉSKOR A "MEGJEGYZÉS" ROVATBA ÍRJA BE, VAGY KÜLÖN EMAILBAN IS MEGÍRHATJA. (Ebben az esetben szállítási díjat az átvételkor nem kell fizetni.)

  A KOMMUNIKÁCIÓ ELSŐDLEGES FORMÁJA A SZOLGÁLTATÓ RÉSZÉRŐL A TELEFON, A  MÁSODLAGOS AZ EMAIL! A  RENDELÉS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJÉRŐL ÉS EGYÉB RÉSZLETEKRŐL AZ AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÁST KÖVETŐEN 48 ÓRÁN BELÜL TÁJÉKOZTATOM, KÉREM FIGYELJE EMAIL FIÓKJÁT! 

  Kérem nézze meg a SPAM MAPPÁT is!

  A KOSÁR TARTALMÁT AZ OLDAL TETEJÉN LEVŐ "KOSÁR" IKONRA VALÓ KATTINTÁSSAL ELLENŐRIZHETI!

  RUHAVÁSÁRLÁSKOR KÉRJÜK HASZNÁLJA A MÉRETTÁBLÁZATOKAT!

  INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ: rocksarok@gmail.com

  TEL.: 06-20/926-9826, 06-70/251-5415

 • Cikkszám
  604107_S
Webáruház készítés