Szállítási határidők

Az Ellátó készletétől függően a megrendelés beérkezésétől számítva 3-21 munkanap, ha bizonyos termékeknél ettől hosszabb lenne, akkor külön értesítést küldünk. 
Szállító: Magyar Posta Logisztika (MPL)

Fizetési mód

MPL - utánvéttel. A csomag átvételekor a Megrendelő által megadott szállítási címen készpénzfizetéssel vagy bankkártyával történő fizetés. A  szállítás költsége: 2500 Ft. 

10.000 Ft vagy afeletti rendelési értéknél a szállítás ingyenes! 

Termékajánló
Termék részletek


ÖNGYÚJTÓ: Bring Me The Horizon

ÖNGYÚJTÓ: Bring Me The Horizon
 • ÖNGYÚJTÓ: Bring Me The Horizon
3 500 Ft
Zippo fazonú, acélházas , benzines öngyújtó zenekaros nyomattal.
 • Benzines öngyújtó zenekaros nyomattal. Anyaga: nem rozsdásodó fémötvözet. Szárm. hely: EU.
  Használati tudnivalók:
  -a gyújtóba használati gyakoriságtól függően benzint kell tölteni. A benzint a gyújtótest kihúzása után az alján lévő filcen kiképzett lyukba kell tölteni.
  -a gyújtóba kizárólag a dohányboltokban kapható öngyújtó benzint szabad tölteni! A benzint tartalmazó flakon zárható spiccerrel van ellátva. általában 4-5-ször kell megnyomni a flakon oldalát és így általáben megfelelő mennyiségű benzin jut a filc alatti vattára.
  -a gyújtóban a használati gyakoriságtól függően időnként tűzkövet is kell cserélni ill. pótolni, mert az a használattól elkopik. A tűzkő elkopását a szikra hiánya mellett a dörzskerék megakadása is jelezheti. A tűzkövet a kihúzott gyújtótest alján lévő rugós-talpas csavar kicsavarása után lehet kicserélni

                                                                                  

  A KIKÜLDÉSHEZ A RENDELÉS VÉGÖSSZEGÉNEK (A SZÁLL. DÍJON KÍVÜL) MIN. 3000 FT-OT EL KELL ÉRNIE!  A SZÁLLÍTÁSI DÍJON KÍVÜL 10000 Ft-OS VAGY ATTÓL NAGYOBB ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS ESETÉN,  A SZÁLLÍTÁS INGYENES. KÖSZÖNJÜK!

   

  A KOMMUNIKÁCIÓ  FORMÁJA A SZOLGÁLTATÓ RÉSZÉRŐL A TELEFON VAGY AZ EMAIL. A  RENDELÉS SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJÉRŐL ÉS EGYÉB RÉSZLETEKRŐL AZ AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÁST KÖVETŐEN 48 ÓRÁN BELÜL TÁJÉKOZTATOM, KÉREM FIGYELJE EMAIL FIÓKJÁT! 

  Kérem nézze meg a SPAM MAPPÁT is!

  A KOSÁR TARTALMÁT AZ OLDAL TETEJÉN LEVŐ "KOSÁR" IKONRA VALÓ KATTINTÁSSAL ELLENŐRIZHETI!

  RUHAVÁSÁRLÁSKOR KÉRJÜK HASZNÁLJA A MÉRETTÁBLÁZATOKAT!

  INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ: rocksarok@gmail.com

  TEL.: 06-20/926-9826, 06-70/251-5415

 • Cikkszám
  266439_S
Webáruház készítés